English
 
usd
$
Article author
99 Products
Other Articles
Wiki
16749
5
21087
9
3
12920
1
18225
5
4
18937
8
1
13638
8
5

Уроборос: магія в металі

2 Oct 2019
Content is not available in English
Уроборос (грецька назва ουράβορά) позначає змію, яка поїдає частину себе. Що може означати цей символ і чому він став в останній рік дуже популярним?

Уроборос: значення

З назвою «Уроборос» пов′язано багато течій, символік, релігійних тлумачень. У скандинавській міфології в змія перетворювався бог зла на ім′я Ермунганд, який символізував смерть світу. У картах Таро він позначає нескінченність. Алхіміки стверджували, що Уроборос уособлював собою процес перетворення рідини в пар. Гностики вважали цей символ боротьбою протилежностей: світла і темряви, добра і зла.
Своєрідному графічному артефакту приписували безліч тлумачень. Вічність інтерпретувалася, як циклічна нескінченність, безперервна послідовність і єдине ціле, переродження старого в нове.

Що означає сьогодні змія, яка міцно згорнута в кільце і кусає свій хвіст

Езотерика і міфологія хвилюють розум людей більше, ніж звичайне життя. Тому вони оточуються себе містичними речами, таємничими символами, амулетами.



Сьогодні символ уробороса сприймають, як оберіг від життєвих негараздів. Він став модним ювелірним трендом, який знайшов своїх шанувальників по всьому світу. Вважається, що зло, яке посилається власникові оберега (не важливо, що саме у нього є: фігурка, татуювання, дорогоцінний виріб), незабаром повернеться до таємного кривдника. Люди вірять, що змія Уроборос притягує успіх в їх життя, дає сили перемагати, швидше досягати поставленої мети.


Уроборос в прикрасах



Оригінальна продукція зі смисловим значенням надає загадковості своєму господарю. Майстерно виготовлені прикраси чудово виглядають на руках, шиї, у вухах, інтригуючи оточуючих.

Якщо ви шукаєте щось, що виходять за рамки класичного уявлення, рекомендуємо обрати для себе Уроборос-обручку або інший вподобаний виріб. Продукція універсальна, підходить представнику як жіночої, так і чоловічої статі.



У нашій майстерні можна знайти вироби із срібла і бронзи. Вони позначають знак провидіння, бумеранг власних дій, душевну боротьбу і бажаний спокій. А який сенс саме ви надаєте цьому таємному знаку? Фетиш, який наділяє могутністю ... Апотропей, здатний уберегти від злого ока та недобрих, сказаних в спину слів ... Періамма − амулет, оперізуючий руку, який не допускає поганих дій по відношенню до вашого серця ...

Деякі люди вважають, що ювелірні вироби з уроборосом є своєрідним магнітом, що відкриває двері для отримання достатку, прихованої мудрості, благовоління в очах протилежної статі.

Ми не будемо це стверджувати або спростовувати, адже статистика подібних змін не ведеться, а щасливчики воліють замовчувати секрет свого статку і підвищеної привабливості. Однак ви можете вже сьогодні замовити прикрасу і перевірити істинність тверджень.

Уроборос купити можна для себе і на подарунок. Стильні прикраси із символом уроборос відтворені в сережках чоловічих, жіночих, обручках, чоловічих перснях, браслетах, пряжках.
Comments
Add Comment
To continue, please Sign In
Back to top