English
 
usd
$

How to change shipping cost?

2 Apr 2021
11


You can choose the shipping methods in the settings of Your Profile-Shop (menu - Settings, Shop tab).





The more shipping methods with the cost you will specify, the easier it will be for your clients to make the decision with the purchase and also it will considerably accelerate the process of product order.



You can change the shipping tariffs for each delivery method within a country and to other countries for the international trade in the settings of Your Profile-Shop (menu - Settings, Shop tab).







You can calculate the estimated delivery cost of your product for each of the services with the help of the calculator.



The delivery settings can be set up in Your Profile-Shop.



Choose the country of delivery.



The weight of the package influences the cost of shipping. The type of the product influences the terms of delivery.



You can also set up the free shipping for all products or for some definite ones.



You can specify the sum from which the shipping will be free.





To view all the shipping methods, costs, and delivery terms click ′... ′ button.





The filters are added for the convenience of work with the large quantity of products.





The delivery cost can be changed even after receiving the orders. You can change the shipping cost till the order status is ′Paid.′





When the package is sent, you can give a tracking code to the customer.





Comments
7 Apr 2021, 19:41
Мої вітання!
Поясніть, будь ласка, як тепер увімкнути опцію ′доставка згідно тарифів компанії-перевізника′? Справа в тому, що я ніколи не враховую і не беру зі своїх замовників плату за доставку наперед. Тепер незрозуміло, як бути... Коли я вимикаю цифри за доставку, то у замовників під час оформлення випливає, що доставка безкоштовна. Якщо я введу тарифи на доставку, то тепер до суми замовлення ще буде доплюсовуватися і тариф на доставку? А як можна увімкнути тепер опцію без базових тарифів, але й не так, щоб це випливало як безкоштовна доставка, щоб не збивати з пантелику своїх замовників?
Із повагою,
Вікторія.
2
0
Reply
Editor
8 Apr 2021, 11:17
Глущук Вікторія: замовлення завжди складається з вартості товару та вартості доставки. Згідно нових змін, покупець повинен заздалегідь знати вартість доставки. У вас є можливість змінити тарифи на доставку для кожної компанії-перевізника (Тарифи на доставку). Активувати безкоштовну доставку для конкретних робіт або активувати безкоштовну доставку для всіх робіт, вартість кожної з яких (або загальна сумма замовлення) більша ніж зазначена сумма Х. Вартість доставки не входить в комісію з продажу.
2
0
Reply
8 Apr 2021, 12:37
Editor:
Шановна адміністраціє, дуже дякую за пояснення! Я так собі і розуміла. Завжди рада вашим новим функціоналам, але оцей момент з вартістю доставки раніше мені більше підходив. А було б можливим, щоб сума на доставку в замовленні була тільки як додатковий орієнтовний інформаційний аспект для замовника і не доплюсовувалася до загальної суми замовлення?
2
0
Reply
Editor
8 Apr 2021, 12:54
Глущук Вікторія: якщо Ви встановите Безкоштовну доставку наприклад від 100 UAH, то при оформленні замовлення Ваші покупці бачитимуть надпис ′Безкоштовна доставка від 100 UAH′ і якщо вони захочуть отримати безкоштовну доставку, мінімальна сума замовлення повинна бути 100 UAH.

Детальніше тут:
Стаття:Як купувати на Ярмарку ?

Крім того ви завжди можете змінити вартість доставки після замовлення.
1
0
Reply
10 Apr 2021, 16:53
Editor:
Дякую! :)
0
0
Reply
30 Apr 2021, 10:49
Не нужная опция, теперь придётся менять текст описания товара, соответственно он просядет в выдаче гугла
Давайте тогда распишем полную стоимость с НДС, пФ, военным сбором, амортизацией средств производства, и основных фондов
1
0
Reply
13 Jul 2021, 11:05
Доброго дня.
Таке нововведення є дуже незручним. Тепер в замовленні підтягується плата за доставку і приходиться прописувати покупцю, що він має заплатити тільки за замовлення, а за доставку заплатить при отриманні.
Я, як і багато продавців, оформлюю посилки для відправлення Новою поштою та Укрпоштою в особистому кабінеті - не стою в чергах, а тільки приношу оформленні посилки до відділень та залишаю їх операторам.
І якщо, покупець оплатить доставку разом із замовленням, мені прийдеться вистоювати черги, щоб оплатити доставку (на Укрпошті немає можливості оплатити посилку онлайн).
Ви написали, що це спрощує покупку, але тільки завдає непотрібного клопоту.
Прохання дійсно покращити і зробити так, як писала Глущук Вікторія:
′Щоб сума на доставку в замовленні була тільки як додатковий орієнтовний інформаційний аспект для замовника і не доплюсовувалася до загальної суми замовлення?′
2
0
Reply
4 Nov 2021, 19:22
Вже листопад, а цю дебілістику з доставкою так і не прибрали
Я хочу, щоб покупець сам собі платив свою доставку, нащо мені то плюсувати до замовлення? Який в цьому сенс?
0
0
Reply
Добрий день!Підкажіть,будь ласка,як в самому замовленні змінити оператора доставки.Бо при оформленні замовлення покупець обрав Укрпошту,а при готовності товару обрав відправку Новою Поштою.
0
0
Reply
Editor
22 Feb 2022, 00:30
Nadija jewelry: Покупець має право бачити приблизну вартість доставки при оформленні замовлення. Встановити базову вартість доставки Ви можете в налаштуваннях магазину.
0
0
Reply
Editor
22 Feb 2022, 00:30
Максимченко Олена: змінити оператора після оформлення замовлення немає можливості.
0
0
Reply
Add Comment
To continue, please Sign In
Back to top